Menu
0 Comments

Oferta de la Ryanair. Bilete de avion cu preturi pornind de la 12 euro

Compania aeriana Ryanair a scos pe piata un pachet cu nu mai putin de 500.000 de bilete, disponibile la preturi care pornesc de la 12 euro cu toate taxele incluse pentru o calatorie catre destinatii europene. Acestea pot fi achizitionate pana luni, 16 mai, de pe pagina web a operatorului.

In the Clouds

(cc) photo credit: betta design

Promotia atrage, insa, dupa sine si o serie de conditii. Astfel, pretul redus se mentine in masura in care costurile biletului sunt acoperite cu un card MasterCard Prepaid, in caz contrar solicitandu-se din partea clientului si achitarea celorlalte taxe. De asemenea, biletele sunt valabile penntru calatoriile efectuate in cursul lunii iulie, in zilele de marti, miercuri si joi.

In Romania, compania cu sediul central in Dublin activeaza doar pe plan local, operand zboruri din Constanta catre orasele italiene Pisa si Milano.

Prezenta pe piata transporturilor aeriene romanesti din luna aprilie a anului 2008, compania irlandeza totalizeaza 25 de puncte de pornire in 26 de state europene, aeronavele acesteia utilizand 138 de aeroporturi de pe care sunt efectuate zilnic 900 de plecari.

Conform studiilor, Ryanair a ocupat prima pozitie in urma cu aproape patru ani in privinta tarifelor si numarului de persoane transportate in cursele internationale, cu aproximativ 50 de milioane de pasageri, pentru ca in prezent sa se situeze in ierarhia celor mai mari operatori aerieni low-cost, alaturi de easyJet, Norwegian, Vueling, Wizz Air si Germanwings.

Compania europeana a incheiat primul trimestru din anul curent cu un avans de aproape 10 procente pentru ultimele cinci luni, aceasta dominand topul celui mai mare trafic pentru 2010 cu un total de 72,7 milioane de pasageri.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza