Menu
0 Comments

Partea a doua a peliculei The Hangover, prima in box-office-ul american

Cu o distributie care ii aduce impreuna pe majoritatea celor care au colaborat pentru realizarea comediei The Hangover, aparuta in urma cu doi ani sub semnatura regizorului Todd Phillips, cea de-a doua parte a peliculei a strans, odata cu debutul sau pe marile ecrane ale continentului american, nu mai putin de 86,48 de milioane de dolari.

Bradley Cooper @ RIAA Party DNC Denver

(cc) photo credit: SAITOR

Cifrele atinse plaseaza lungmetrajul filmat in Thailanda pe prima pozitie a ierarhiei incasarilor pe segmentul comediilor live-action si pe locul secund in categoria peliculelor permise celor cu varste mai mici de 17 ani, dupa Matrix Reloaded, lansat in urma cu opt ani.

Filmul cu un buget de 80 de milioane de dolari a reusit sa adune in primele patru zile de la debut incasari de 59 de milioane de dolari si din afara Statelor Unite, totalizand peste 177 de milioane din bilete vandute.

Pelicula realizata in parteneriat cu studiourile Warner Bros a reusit, astfel, sa devanseze partea a doua a comediei Kung Fu Panda, cu incasari situate la jumatate fata de aceasta, pentru ca podiumul sa fie completat de Pirates Of The Caribeean: On Stranger Tides, cu 39,9 milioane de dolari.

Din prima jumatate a clasamentului fac parte, totodata, ultima productie a lui Paul Feig, Bridesmaids, alaturi de Thor, Fast Five si drama romatica dedicata Orasului Luminilor, Midnight in Paris.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.