Menu
0 Comments

People Widget completeaza serviciul de e-mail oferit de Google

Gigantul american Google a anuntat lansarea unei optiuni asociata serviciului propriu de e-mail, prin care utilizatorilor li se pun la dispozitie informatii contextuale cu privire la partenerii de conversatie.

The duckies invade Google

(cc) photo credit: Yodel Anecdotal

Noua functie va fi implementata de compania controlata de Eric Schmidt in urmatoarele doua saptamani, fiind afisata in partea dreapta a interfetei de e-mail. Pe langa imaginea asociata expeditorului mesajelor, aceasta va sumariza ultimele e-mailuri schimbate cu persoana in cauza, subiectele acestora si un scurt calendar.

In plus, utilizatorii sai vor avea de ales dintre modalitati prin care comunicarea poate fi continuata de tipul chat-uluui, e-mailului, telefoniei, gratie icon-urilor afisate deasupra numelui fiecarui participant la conversatie.

Printre inovatiile pe care compania care si-a castigat cea mai buna reputatie din Statele Unite le-a adus serviciului propriu de e-mail se numara Think Buzz, E-mail Addict si Priority Inbox.

Aplicatia de e-mail semnata Google a fost lansata in luna aprilie a anului 2004, functionand ca versiune privata, pentru a fi deschisa publicului larg trei ani mai tarziu. Atractia pe care aceasta o exercita in randul clientilor vizeaza, pe langa gratuitatea sa, spatiul de stocare, aflat in continua crestere.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.