Menu
0 Comments

Postul de muzica U TV, cumparat de grupul RCS & RDS

Compania RCS&RDS, controlata de omul de afaceri Teszari Zoltan, a achizitionat recent postul U TV de la Sorana Lavinia Urdareanu, care detinea un pachet de 51% din societatea New Trend Media, in proprietatea careia se afla postul de muzica.

ZaD - Zombie Holocaust

(cc) photo credit: 15966857@N04

Grupul de telecomunicatii a cumparat, totodata, de la compania Sorion International participatia de 48% detinuta la New Trend Media, pentru ca Integrasoft, cu un total de 2% din totalul actiunilor, sa cesioneze jumatate dintre acestea catre RCS&RDS.

In prezent, compania controlata de omul de afaceri oradean detine capitalul social al New Trend Media in proportie de 99%, restul de 1% revenindu-i firmei Integrasoft.

Lansat in urma cu aproape sase ani, U TV a devenit primul post muzical disponibil in format HD. Grupul UTI a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri in valoare de 156 de milioane de euro.

Prezenta de 15 ani pe piata comunicatiilor din Romania, RCS&RDS are o arie de acoperire formata din peste 200 de orase, furnizand in prezent servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia si Italia.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza