Menu
0 Comments

Proiectoarele BenQ, printre cele mai cautate de pe piata

Compania taiwaneza BenQ a vandut in primul trimestru cu 58% mai multe proiectoare, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.

St Ebbas

(cc) photo credit: howzey

Cea mai semnificativa evolutie au inregistrat proiectoarele 3D, cu mai bine de jumatate din totalul vanzarilor producatorului de electronice si echipament IT. Cercetarile de piata au aratat ca cele mai active segmente de cumparatori vizeaza zona business, alaturi de cea educationala.

Dragos Salaman, team leader pentru divizia companiei in Romania, integreaza cresterea inregistrata intr-un context mai larg: Evolutia vanzarilor BenQ in zona de proiectoare in primul trimestru al lui 2011 este cu atat mai relevanta cu cat in urma cu o luna raportam o crestere de 106% pe acelasi segment in 2010, comparativ cu 2009.

Produse de tipul MX511 au inregistrat cote de piata de 15 procente din volumul vanzarilor, oficialii companiei interpretand acest aspect drept indicator al orientarii clientilor catre segmentul de proiectoare cu rezolutie XGA. Acestora li se adauga in topul preferintelor proiectoarele compatibile tehnologiei Full-HD.

In 2011 vom mentine parteneriatele strategice pe care le avem in zona de educatie prin sprijinirea unor proiecte de invatare alternativa, dar si orientarea catre zona iubitorilor de film, prin intermediul sustinerii unor proiecte culturale de amploare ca TIFF 2011, declara team leaderul BenQ Romania.

Pentru anul in curs, BenQ isi propune sa mentina o crestere cu 10 procente mai mare decat evolutia generala a pietei si mentinerea pozitiei de lider al pietei locale de proiectoare.

Pretul proiectoarelor multinationalei variaza intre 1.500 de lei si 30.000 de lei, in functie de specificatiile tehnice ale produsului.

Compania taiwaneza isi are sediul in Taipei, aceasta operand in regiuni precum Asia Pacifica, China, Europa, America de Nord si America Latina si totalizand 1.400 de angajati.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.