Tenis

Romanii eliminati repede in turneul de la Madrid

Eliminari pe linie in randul romanilor prezenti la turneul de la Madrid, cel mai important concurs pe zgura organizat pe teritoriul Spaniei. Alexandra Dulgheru, Simona Halep, Monica Niculescu si Victor Hanescu au parasit inca din runda inaugurala puternicul turneu desfasurat pe zgura iberica.

Presentación equipos
(cc) photo credit: frangarcia

Alexandra Dulgheru a fost invinsa de cehoaica Petra Kvitova, a 16-a favorita, cu 6-4, 6-1, acelasi scor inregistrandu-se si in partida dintre Marion Bartoli si Simona Halep, in favoarea jucatoarei din Hexagon.

Cea mai aproape de calificarea in turul secund a fost Monica Niculescu. Aceasta a cedat in trei seturi in fata sud-africanei Chanelle Scheepers, cu 4-6, 6-3, 7-6 (3).

Fiecare dintre jucatoarele eliminate in primul tur a obtinut 5 puncte WTA si 7.825 de dolari.

Singurul reprezentant al Romaniei prezent in concursul masculin a fost Victor Hanescu. Ajuns pe tabloul principal dupa doua tururi de calificare, in cel din urma adversar fiindu-i Marius Copil, Hanescu s-a inclinat in fata belgianului Xavier Malisse, cu 3-6, 6-4, 7-5.

Hanescu va pleca de la Madrid cu 10 puncte WTA si 9.175 de euro in cont.

In alta ordine de idei, Adrian Ungur va juca in aceasta saptamana la turneul Challenger de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 30.000 de dolari.

Tenismenul originar din Pitesti il intalneste in primul tur pe germanul Mischa Zverev.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza