Menu
0 Comments

Ronaldo va debuta in cinematografia de la Hollywood

Fostul international si mare atacant brazilian Ronaldo Nazario da Lima isi va face in acest an debutul in cinematografie alaturi de pelicula Open Road, regizata de Mario Garcia si produsa de Uri Singer.

Andy Garcia at Magic Kingdom

(cc) photo credit: hyku

Personaj pozitiv pe dreptunghiul verde din intreaga lume si nemilos atacant in fata portilor adverse, Ronaldo va juca in filmul lui Garcia alturi de Andy Garcia si Juliette Lewis, urmand a interpreta un rol negativ.

Informatia despre aparitia lui Ronaldo in acest film a fost data publicitatii de insusi Andy Garcia pe contul sau de Twitter, unde actorul american de origine cubaneza a scris ca Un Fenomen va participa la filmari din postura de actor.

Cateva ore mai tarziu misterul s-a risipit si Garcia a revenit cu un alt mesaj in care confirma ca este vorba de fostul castigator al Balonului de Aur.

Retras din activitatea competitionala in luna februarie a acestui an, dupa ce a evoluat in ultima parte a carierei la Corinthians, Ronaldo si-a testat calitatile in fata camerelor de filmat ca umorist la postul local brazilian CQC, iar ulterior a comentat semifinala Ligii Campionilor dintre Real Madrid si FC Barcelona pentru postul Globe.

Filmarile la pelicula Open Road vor incepe in Los Angeles in luna iunie a anului curent.

In varsta de 34 ani, Ronaldo a castigat aproape tot ce se poate castiga la nivel individual si de echipa. De doua ori campion mondial cu nationala Braziliei (1994 si 2002), Ronaldo si-a mai trecut in cont Cupa Olandei cu PSV Eindhoven, Cupa Spaniei si Cupa Cupelor cu FC Barcelona, Cupa UEFA cu Inter Milano, doua titluri in Spania si Cupa Intercontinentala cu Real Madrid, pentru ca la final de cariera sa castige pentru a doua oara Cupa Braziliei, de aceasta data cu Corinthians, dupa ce in 1993 triumfase cu Cruzeiro.

La nivel individual, Ronaldo a fost de doua ori recompensat cu Balonul de Aur (1997 si 2002), a primit Gheata de Aur in 1998 pentru cele mai multe goluri marcate la Cupa Mondiala din Franta, iar in trei randuri a fost desemnat de catre FIFA cel mai bun jucator al anului (1996, 1997 si 2002).

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza