Menu
0 Comments

Tarifele biletelor Tarom pentru copii, reduse cu pana la 50 la suta

Operatorul aerian Tarom continua sezonul promotiilor cu noua campanie de reduceri de pana la 50% aplicata, de aceasta data, copiilor cu varste cuprinse intre doi si 12 ani care efectueaza zboruri pe rutele externe cu aeronavele companiei, insotiti de un adult.

Trppin in Europe 2010

(cc) photo credit: bcmacsac1

Desfasurata pe parcursul intregii luni mai, oferta este valabila pentru biletele calatoriilor programate in luna iunie dinspre Romania catre destinatiile externe.

Cele mai multe reduceri aplicabile copiilor care la inceperea calatoriei au de la doi ani impliniti pana la 12 neimpliniti variaza intre 25% si 33%, in functie de destinatie si de nivelul transportului.

Dupa ce a incheiat sezonul verii trecute cu un procent de 70% din piata zborurilor destinate transportului turistilor romani spre destinatii externe, Tarom va realiza in vara acestui an zboruri catre 57 de destinatii din Europa, Africa de Nord sau Orientul Mijlociu.

Oficialii companiei aeriene se asteapta la peste 2,4 milioane de pasageri si un grad de incarcare al aeronavelor de peste 64 de procente pentru anul in curs.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.