Menu
0 Comments

Televizoarele cu Internet inclus au ajuns in Romania. Samsung lanseaza gama Smart TV

Companiile de electronice tin pasul cu inovatia tehnologica. O demonstreaza includerea pe piata locala a noilor plasme si modele de tip LED conectate la Internet din seria Smart TV. Televizoarele lansate sub semnatura Samsung vor putea fi achizitionate cu preturi variind intre 2.750 si 14.990 de lei, in functie de marimea ecranului si de facilitatile incluse.

Samsung

(cc) photo credit: TylerIngram

Pe langa accesarea continutului oferit de furnizorii serviciilor de televiziune, Smart TV ofera acces la Internet prin interfata televizorului, imagini in format 2D si 3D, alaturi de calitate Full HD.

In plus, utilizatorilor de noi plasme li se va pune la dispozitie serviciul Samsung Apps, reunind aplicatii Add-on cu ajutorul carora acestia vor putea accesa domenii de interes de tipul sport, informatii, jocuri si retele de socializare. Alaturi de acesta, televizoarele produse de Samsung ofera functia Search All, de cautare a continutului dorit pe televizor si pe alte dispozitive media certificate DLNA, calculatoare in retea sau dispozitive mobile.

Managerul diviziei consumer electronics din cadrul Samsung Electronics Romania, Raul Filip, se arata optimist in privinta noilor dispozitive: Smart TV-urile Samsung sunt dispozitive inteligente, ce raspund la cat mai multe dintre nevoile utilizatorului modern si, de aceea, suntem siguri ca vor fi foarte bine primite pe piata din Romania.

Mai mult decat atat, acesta estimeaza ca vanzarile acestora vor depasi 60 de procente din totalul televizoarelor cu tehnologie LED vandute de Samsung.

Cercetarile de piata arata ca anul trecut romanii au cumparat 490.000 de televizoare fara tub catodic, in valoare de 200 de milioane de euro.

Tags: , , , , , , , ,

1 thought on “Televizoarele cu Internet inclus au ajuns in Romania. Samsung lanseaza gama Smart TV”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.