Menu
0 Comments

TVR Info si Dolce Sport se relanseaza la inceput de mai

TVR Info si Dolce Sport, doua dintre posturile care emit in prezent in spatiul TV romanesc, se relanseaza la inceputul lunii curente. Astfel, TVR Info propune telespectatorilor o noua grila de programe, cu stiri din ora in ora si prezentatori noi, in timp ce Dolce Sport va emite in format HD, pentru prima data, cu ocazia meciului dintre FC Barcelona si Real Madrid, contand pentru semifinalele Ligii Campionilor.

WWNY Morning & News Sets

(cc) photo credit: philrankin

Marcandu-si relansarea prin transmiterea integrala a nuntii printului William al Marei Britanii cu Catherine Middleton si a editiilor speciale moderate de fostul jurnalist al postului din Pache Protopopescu, Cristian Tabara, TVR Info emite incepand de luni, 2 mai, cu noua grila.

Sub sloganul Televiziunea de stiri a romanilor, postul va gazdui jurnale de stiri transmise din ora in ora, alaturi de emisiuni de dezbatere, programate catre finalul zilei.

Mizand pe latura informativa, canalul condus de Carla Tompea revine pe piata media cu o noua identitate vizuala, alaturi de schimbari la nivelul personalului.

Astfel, printre jurnalistii care vor face parte din echipa TVR Info se numara: Mihai Radulescu, responsabil de moderarea unui talk-show politic, Adriana Muraru, Raluca Belciu, Alina Badea si Alina Sencovici, in vreme ce Ioana Lupea si Mircea Marian vor prezenta emisiunea Foc incrucisat.

Decizia de relansare a postului este explicata de presedintele televiziuniii publice, Alexandru Lazescu: Majoritatea televiziunilor publice din Europa au un canal de stiri, deci e firesc ca si TVR sa urmeze tendinta, cu atat mai mult cu cat efortul suplimentar este minim, de doar cateva zeci de mii de euro pe luna.

Dolce Sport in format HD

Televeziunea de sport a companiei Romtelecom va incepe sa emita in format HD incepand cu 3 mai. Studioul de la ora 20, care va prefata returul semifinalei Ligii Campionilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, va inaugura astfel semnalul High Definition catre telespectatorii abonati la serviciile Dolce sau IPTV.

Astfel, prima transmisie LIVE in noul format de inalta rezolutie va fi chiar marele El Clasico dintrea Barcelona si Real, meci care va fi comentat de la fata locului de celebrul cuplu Emil Gradinescu si Vlad Enachescu.

Dolce Sport mai transmite meciurile din Liga 2 de fotbal a Romaniei, dar si partide din campionatul Portugaliei sau TOP 14, divizia de elita a rugbyului francez.

Postul detinut de Romtelecom a achizitionat recent si un pachet al drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 pentru sezonul urmator.

Dolce Sport este al treilea canal tematic care va emite in format HD, dupa Sport.ro si DigiSport.

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza