Menu
0 Comments

UPC Romania, primul operator de pe piata care va furniza continut 3D

Efectele investitiilor UPC Romania in modernizarea retelei anuntate acum doi ani nu s-au mai lasat asteptate. Operatorul telecom va transmite incepand de duminica, 22 mai, continut in format 3D, cu ocazia turneului de tenis Roland Garros.

Living room

(cc) photo credit: Yandle

Tehnologia 3D este considerata urmatoarea revolutie in televiziune. Prin transmisia Roland Garros, unul dintre cele mai mari turnee de tenis ale anului, aducem clientilor nostri spectacolul 3D si emotii la cote maxime intr-o experienta unica, a declarat directorul executiv UPC Romania, Severina Pascu.

Destinate televizioarelor care suporta acest format sunt si pachetele Profesionist 3D si Olimpic 3D, acestea oferind servicii de televiziune, Internet si telefonie, alaturi de un mediabox HD sau DVR HD. Pachetele incluse in aria ofertelor companiei prezente pe piata romaneasca inca din anii ’90 pot fi achizitionate pentru pretul de 55 de lei si respectiv 90 de lei, excluzand taxa pe valoare adaugata.

Cercetarile intreprinse aduc o perspectiva optimista asupra pietei 3D din Romania. Acestea vorbesc despre o dinamica accentuata generata de interesul pentru tehnologie si beneficiile oferite. In plus, analistii estimeaza ca Romania va tine pasul cu tendintele de pe piata europeana de profil, unde televiziunea 3D se bucura deja de un real succes.

Baza de clienti UPC Romania se ridica la finalul primului trimestru la 1,14 milioane de clienti. Aflata in concurenta cu RDS&RCS si Romtelecom, compania controlata de grupul americana Liberty Global este inregistrata in Olanda si numara peste 8,8 milioane de clienti in noua tari din Europa, alaturi de alti un milion de utilizatori in Chile.

Veniturile unuia dintre cei mai mari furnizori nationali de servicii de comunicatii au urcat cu noua procente in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 977 de milioane de euro. Cifrele actuale sunt rezultatul fluctuatiilor de pe pietele valutare si a cresterii organice a incasarilor.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza