Motorsport

Audi pierde a doua masina la Le Mans. Vezi video cu accidentul lui Rockenfeller

Ori la bal, ori la spital. Asa s-ar putea rezuma evoluatia modelelor Audi in prima treime a cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Le Mans 2010 Audi Coverage

(cc) photo credit: audiusa

Dupa ce Alan McNish a parasit cursa dupa doar 50 de minute, ca urmare a unei iesiri violente in decor, la lasarea intunericului Audi a pierdut si masina cu numarul unu.

Aflat pe mana lui Mike Rockenfeller, un experimentat pilot care a cunoscut consacrarea in DTM, bolidul Audi R18 Tdi a iesit in decor la mare viteza pe linia dreapta dintre virajele Mulsanne si Indianapolis.

Rockenfeller s-a atins de un model Ferrari al echipei AF Corse si a fost aruncat violent in zidul de protectie unde pur si simplu s-a dezmembrat in sute de bucati.

Potrivit Dr.Wolfgang Ullrich, boss-ul diviziei Motorsport de la Audi, pilotul Mike Rockenfeller a iesit pe propriile picioare din masina dupa care a fost preluat de o ambulanta.

Masina de siguranta a fost introdusa in pista si cursa neutralizata pentru o durata de aproximativ 50 de minute, cand au ramas mai putin 16 ore pana la finalul cursei.

Chiar si in conditiile celor doua accidente majore, care au dus la pierderea a doua masini, Audi ramane la conducerea cursei prin modelul cu numarul 2 pilotat de Andre Lotterer.

In momentul scrierii acestei stiri, cu 15 ore si 44 de minute inaintea finalului cursei, Audi 2 are un tur in fata modelului Peugeot cu numarul 7 pilotat de spaniolul Marc Gene.

Video cu accidentul lui Rockenfeller:

Related posts:

  1. Start perfect pentru Audi la Le Mans. Video cu accidentul lui McNish
  2. Audi a obtinut victoria la Le Mans in fata Peugeot. Video cu finalul cursei
  3. Audi vine la Le Mans cu modelul R8 LMS

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza