Diverse

Christian Grazian s-a impus la Sibiu in etapa a 6-a din Turul Romaniei

Italianul Christian Grazian a castigat, joi, etapa cu numarul sase a editiei din acest an a Turului ciclist al Romaniei, desfasurata pe un traseu de 145 kilometri intre Targu Mures si Sibiu.

Sprint
(cc) photo credit: teamtraveller

Cronometrat la sosire cu timpul de 3 ore, 27 de minute si 50 de secunde, rutierul formatiei Cycling Team Friulli s-a impus pentru o secunda in fata conationalului sau Alex Buttazoni de la echipa San Marco Concrete.

Podiumul etapei a fost completat de moldoveanul Sergiu Cioban de la Tusnad Cycling Team, care a fost inregistrat cu o intarziere de trei secunde.

Ierarhiile tricourilor distinctive au ramas nemodificate dupa aceasta mansa, cu Andrei Nechita in continuare in galben inaintea celei mai grele etape din aceasta cursa.

Mica Bucla ajunge, vineri, in cel mai fierbinte punct, rutierii urmand a parcurge 72 kilometri intre Sibiu si Balea Lac.

Etapa regina a actualei editii a Turului Romaniei ar putea fi scurtata cu 15 kilometri si astfel s-ar incheia la Balea Cascada in conditiile in care vremea nu va permite trecerea peste Transfagarasan.

Turul Romaniei se va incheia, sambata, la Bucuresti.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza