Menu
0 Comments

Conturile de Facebook si Twitter, la originea comentariilor de pe WordPress

Vizitatorii platformei WordPress, destinata publicarii blogurilor, vor avea la dispozitie noi oportunitati de comunicare, acestora permitandu-li-se incepand de marti, 7 iunie, postarea mesajelor de pe propriul cont de Facebook sau Twitter. Functia este compatibila, in prezent, doar cu domeniul .com al platformei aparute in urma cu opt ani.

wiphey v11

(cc) photo credit: kpishdadi

Caracteristicile noului sistem de conectare sunt punctate chiar in interfata WordPress: Utilizatorii pot sta conectati la mai multe servicii in acelasi timp. Acest lucru este deosebit de util pentru utilizatorii care doresc sa lase in urma lor mesaje folosind Twitter sau Facebook.

Mesajele astfel postate nu sunt afisate pe niciunul dintre conturile celor doua retele de socializare, datele acestora servind, pur si simplu, drept o modalitate de autentificare a utilizatorilor.

Pentru viitor, oficialii platformei iau in calcul si posibilitatea preluarii continutului mesajelor de pe WordPress catre Facebook sau Twitter.

Noua functie ar putea fi disponibila pentru blogurile gazduite pe platforma WordPress cu extensia .org odata cu actualizarea plugin-ului JetPack dezvoltat de Automattic.

In prezent, peste 20 de milioane de site-uri functioneaza avand drept baza serviciul de blogging, pe care sunt gazduite 500.000 de noi post-uri si 400.000 de noi comentarii.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza