Menu
0 Comments

Imagini 3D din templul tenisului modern

Britanicii de la BBC vor transmite in format tridimensional finala masculina si cea feminina din cadrul celebrului turneu de tenis de la Wimbledon, programat pentru prima saptamana din luna iulie. Imaginile vor putea fi receptionate in varianta high-definition a televiziunii cu o traditie de opt decenii.

limbo tennis

(cc) photo credit: Swiv

Pe fondul incertitudinii asociate productiei si distributiei tehnologiei tridimensionale, oficialii companiei au anuntat, insa, un numar limitat de astfel de transmisiuni.

Acesta este un experiment extrem de important pentru noi si sunt de-a dreptul incantat ca ne putem rasplati publicul cu un eveniment sportiv fascinant, disponibil gratuit in randul dispozitivelor care suporta formatul 3D, a declarat directorul grupului multimedia, George Ebtwistle.

Intre timp, competitorii de la Sky au alocat bugete masive transmisiunilor sportive tridimensionale, responsabile de atragerea unei audiente de 700.000 de telespectatori in prima luna a anului curent.

Efectele atitudinii precaute BBC se rasfrang asupra producatorilor de televizoare 3D de tipul Samsung sau LG Electronics.

Dezvoltarea noii tehnologii a fost accelerata de aparitia pe marile ecrane a catorva productii cinematografice in format tridimensional si a iminentei lansari a acestora pe suport Blu-Ray.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.