Menu
0 Comments

LinkedIn lanseaza butonul destinat aplicarii pentru posturile vacante

Concentrata asupra mediului de afaceri, platforma LinkedIn aduce un suflu proaspat pe piata retelelor de socializare, odata cu lansarea butonului Aplica cu LinkedIn. Conceput pentru site-urile angajatorilor, acesta le va permite candidatilor aducerea propriului profil in atentia responsabililor cu recrutarea resurselor umane.

linkedin

(cc) photo credit: uriondo

LinkedIn se afla in momentul de fata in negocieri cu mai multe companii, care vor incorpora noul buton pe paginile proprii destinate anunturilor posturilor disponibile incepand cu finalul lunii in curs.

Noua aplicatie are rolul atat de a elimina din caracterul formal asociat procesului de aplicare pentru posturile vacante, cat si de a simplifica procesul de sortare al aplicatiilor pentru angajator.

Odata actionat, butonul atasat descrierii posturilor libere le permite utilizatorilor editarea informatiilor de tipul datelor de contact, solicitandu-le, acolo unde este cazul, oferirea raspunsurilor la intrebari suplimentare, care fac obiectul interesului angajatorului. La finalul aplicatiei, utilizatorilor le este afisata lista de contacte afiliate companiei pentru care si-au depus candidatura, alaturi de alte locuri de munca.

Aflat in concurenta pe segmentul serviciilor de recrutare cu Monster, site-ul LinkedIn vine in intampinarea necesitatilor celor care activeaza in domeniul resurse umane, carora le ofera instrumentele necesare recrutarii de noi angajati. In urma cu doi ani, acesta numara nu mai putin de 40 de milioane de utilizatori de pe intreg mapamondul.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza