Menu
0 Comments

Locurile unde pot fi accesate hotspot-urile Wi-Fi ale RCS & RDS

Operatorul de cablu si telecomunicatii RCS & RDS vine cu elemente de noutate pe piata romaneasca a serviciilor de Internet. Compania controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari a lansat propria retea de puncte de acces wireless, disponibila atat in capitala, cat si in mai multe puncte din judetele Bihor, Sibiu, Brasov, Arges, Mures si Constanta.

laptop

(cc) photo credit: taminator

Conceputa drept o alternativa la serviciile de acces la Internet disponibile prin intermediul retelelor de telefonie mobila, aceasta nu neccesita niciun const suplimentar pentru clientii operatorului, abonati ai serviciilor Digi Net Fibelink (39 lei), respectiv pachetele Digi Net Fiberlink 1 si Digi Net Mobil (39 lei).

Odata detectata reteaua, utilizatorilor li se va solicita numele de utilizator si parola folosite, de altfel, si pentru conectarea la reteaua fixa de acces la serviciile de Internet oferite de RCS & RDS.

In capitala, punctele de acces wireless sunt localizate in statiile de metrou Izvor si Eroilor, respectiv in centrul comercial AFI Cotroceni. Lider detasat la capitolul numarului hotspot-urilor este judetul Constanta, cu nu mai putin de 15 astfel de puncte, urmat la distanta de numai trei unitati de judetul Bihor.

Pentru viitor, compania isi propune extinderea retelei cu alte puncte de acces, instalate in baruri si cafenele, restaurante, cluburi, dar si in alte spatii publice, responsabile de atragerea unui numar semnificativ de vizitatori.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza