Menu
0 Comments

Mai multe articole in blogsfera din Romania

Luna mai a atras dupa sine o crestere de peste opt procente a numarului de articole publicate pe bloguri, acestea atingand pragul de 252.646 de posturi, conform ultimului barometru semnat Zelist. Cifra marcheaza o evolutie de peste cinci procente comparativ cu valoarea atinsa in aceeasi luna a anului precedent.

Ajax Landerdamm

(cc) photo credit: schreiblockade

Cresteri s-au inregistrat si la nivelul numarului de comentarii ale cititorilor, in urcare cu peste 2.000 de unitati fata de luna trecuta. In comparatie cu aceeasi perioada a anului incheiat, insa, acestia au fost mai putin activi, lasand in urma lor cu 5% mai putine comentarii.

Ierarhia domeniilor folosite ca suport pentru reactiile cititorilor este dominata detasat de cele cu extensia .ro, cu 85.048 de comentarii inregistrate, urmate la o distanta generoasa de cele gazduite de binecunoscuta platforma Blogspot (15.453).

O scadere semnificativa s-a inregistrat pe segmentul blogurilor active, a caror valoare s-a diminuat cu pana la 27% fata de acum un an. In ciuda procentului in plus semnalat in categoria domeniilor de siteuri pentru ultima luna, numarul blogurilor active a scazut.

Nu mai putin de 5.035 de articole se afla la originea platformelor de tipul blogurilor aflate in Top 100 al Zelist, echivalentul a 1.99% din totalul posturilor adaugate.

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.