Menu
0 Comments

Noi optiuni pentru comentariile Facebook

Utilizatorii celei mai dezvoltate retele de socializare de pe intreg mapamondul pot beneficia de doua noi caracteristici afiliate casutei de comentarii.

Egobooster

(cc) photo credit: GMattiasson

Optiunea de sortare invers cronologica a mesajelor gigantului american Facebook va fi completata de posibilitatea ordonarii acestora cronologic sau in functie de asa-numitul social ranking, la masurarea caruia isi vor aduce contributia comentariile si aprecierile provenite de la ceilalti utilizatori ai retelei.

Pe langa acestea, mesajele care domina topul preferintelor utilizatorilor vor putea fi afisate cu prioritate gratie dezvoltarii aplicatiei Boost Comment.

Intr-un interval de trei luni scurse de la lansare, noile optiuni Facebook au atras 300.000 de site-uri, in conditiile in care, in prezent, platforma de socializare se apropie de atingerea pragului istoric de 700 de milioane de utilizatori.

Statele Unite ale Americii domina ierarhia regiunilor cu cea mai mare valoare a clientilor Facebook, urmate de Indonezia, la o distanta de mai bine de 100 de milioane si de Turcia.

Procesul de expansiune al companiei americane pe piata retelelor de socializare a fost accelerat la patru ani de la lansare, aceasta castigand anual cate o suta de milioane de utilizatori, in medie.

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.