Menu
0 Comments

Pasajul Basarab este gata de inaugurare dupa cinci ani de constructie

Incepand de duminica, 19 iunie, bucurestenii vor putea folosi Pasajul Basarab, cea mai noua constructie realizata de Primaria Generala.

Building a bridge

(cc) photo credit: cod_gabriel

Edilul Sorin Oprescu a declarat, vineri, ca incepand de duminica, ora 6:00, masinile si mijloacele de transport in comun vor putea trece peste pasajul care face legatura intre Bulevardul Nicolae Titulescu – Şoseaua Orhideelor – Podul Grozăveşti – Bulevardul Vasile Milea (pentru circulaţia tramvaielor), respectiv Şoseaua Grozăveşti, întregindu-se astfel inelul principal de circulaţie al Municipiului Bucuresti în partea de nord-vest.

Primarul Oprescu a mai declarat ca bucurestenii sunt invitati, sambata, de la ora 10 a diminetii, sa participe la o parada pe nou ridicatul Pasaj Basarab.

Proiectul de constructie a acestuia a inceput in urma cu un deceniu, dar pana in 2006 lucrarile au stagnat din cauza problemelor legate de expropieri si de disputele politice specifice mediului dambovitean.

Desi au inceput in toamna anului 2006, lucrarile ar fi trebuit finalizate cel mai tarziu in primavara anului 2009, dar in realitate proiectul a fost intarziat cu 18 luni.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza