Menu
5 Comments

Patinoarul Mihai Flamaropol va fi demolat. Ce se va intampla cu hocheiul bucurestean?

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, ca patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti urmeaza a fi demolat si in locul acestuia se va ridica o sala polivalenta cu o capacitate de 16.000 de locuri.

Liga Mol: Steaua Rangers-Ujpesti TE

(cc) photo credit: cronicar

In aceste conditii cea mai mare arena din tara dedicata patinajului si hocheiului pe gheata va deveni istorie, iar echipele bucurestene Steaua Rangers si Sportul Studentesc vor ramane fara o baza de antrenament si un teren pe care sa-si desfasoare meciurile considerate pe teren propriu.

Patinoarul Mihai Flamaropol, trebuie sa recunoastem, este depasit din toate punctele de vedere. Acoperisul prezinta probleme majore inca de acum cativa ani si au existat perioade in care a fost inchis temporar pentru asa numitele renovari.

La interior sunt probleme chiar si cu suprafata de gheata, nu mai devreme de toamna anului 2010 aceasta punand in imposibilitate de disputare mai multe meciuri din Liga Mol la hochei.

Singurul loc care aminteste de secolul in care traim este asa numita tribuna oficiala, unde intr-un colt este amenajata si o mini masa a presei. In rest un peisaj care te trimite inapoi in anii 80 si care nu mai corespunde sub nicio forma cu prezentul.

Patinoarele existente in prezent in tara pot fi lesne numarate pe degetele unei singure maini, iar cel mai modern dintre ele este cel din Brasov, ridicat dupa numeroase discutii, polemici si contestatii, cum probabil se va intampla si cu noua sala polivalenta.

Potrivit Elenei Udrea investitia se ridica la 50 de milioane de euro, iar termenul de finalizare este prevazut, dupa cele mai optimiste grafice evident, pentru anul 2012. Proiectul urmeaza a fi finantat de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Tags: , , , , , ,

5 thoughts on “Patinoarul Mihai Flamaropol va fi demolat. Ce se va intampla cu hocheiul bucurestean?”

 1. iulii says:

  da…atat de interesata este Miss elena de hochey…! e mult mai distractiv circul din footbal!!

 2. Dumitru Stircu says:

  Ca se construieste o sala polivalenta noua este un lucru bun, dar nu sunt de acord cu demolarea patinoarului.

  La cum a fost lasat in paragina in ultimii ani nu pot sa nu ma gandesc ca special s-a urmarit degradarea acestuia pentru a ajunge intr-un astfel de punct.

 3. ALin says:

  Se demoleaza dar ce se intampla cu cei care fac hockey si patinaj artistic acolo?

  demolam si mai …vedem.

  Sa fie doar un alt banc clasic cu blonde?

 4. radu says:

  mi-e ca aceasta gluma a acestei blonde , se va infaptui !!! imi pare nespus de rau , de patinoarul asta , unde am jucat hochei anii la rand . cu 55 de milionanea de euro cat costa noua sala , ar fi putut sa bage in flamaropol , si il faceau beton !! dar altele sunt interesele !! PACAT !!!

 5. SILVIU says:

  SA CONSTRUIASACA ALT PATINOAR !

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza