Menu
0 Comments

Prima tabara de social media din Romania

Dupa patru editii de Social Media Summit si, mai cu seama, dupa High Impact Friends, organizatorii au avut ocazia de a vedea cat de importanta este socializarea pentru reusita campaniilor din mediul online. De aici si pana la decizia de a organiza Social Media Summer Camp nu a mai fost decat un pas, evenimentul destinat corporatistilor fiind programat intre 22 si 24 iulie, la Paraul Rece.

Social media dataflows

(cc) photo credit: Anne Helmond

Conceput drept un spatiu de interactiune intre brand-uri si oamenii din zona online, programul include cinci sesiuni de workshop-uri si training-uri cu topul celor mai influenti 20 de bloggeri din Romania, actiuni pe grupuri de lucru, teme, dar si jocuri, foc de tabara si petreceri.

Temele conferintelor si workshop-urilor vor viza subiecte de tipul colaborarii dintre brand-uri si bloggeri, analizelor campaniilor din blogosfera romaneasca, strategiilor pentru afaceri in social media, retelelor de socializare si artei conversatiei.

Numarul de participanti este limitat la 70 de persoane, in vreme ce taxa de participare porneste de la 140 de euro, fara taxa pe valoare adaugata, pentru bloggeri si se opreste la 200 de euro, exceptand TVA-ul, pentru persoanele din companii. Pretul incude cazarea, participarea la training-uri si la workshop-uri. Data-limita pentru inscriere este 1 iulie.

Pana in prezent, si-au anuntat participarea: Adrian Ciubotaru, Cetin Ametcea, Cristian China Birta, Cristi Manafu, Cristian Sutu, Cristi Dorombach, Andrei Crivat, Dan Dragomir, Dragos Stanca, Adi Hadean, Alexandru Negrea, Victor Kapra, Radu Bazavan si Vali Petcu.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.