Menu
0 Comments

Primul spital privat de pediatrie din Romania, inaugurat in capitala

MedLife, unul dintre cei mai mari operatori de servicii medicale la nivel national, a inaugurat in cursul zilei de miercuri, 1 iunie, primul spital privat destinat copiilor.

Clínica Universitaria

(cc) photo credit: Aitor Agirregabiria

Rezultat al unei investitii de 13,5 milioane de euro, noul centru ofera o gama variata de servicii de pediatrie: consultatii de specialitate in regim de spital si ambulatoriu, interventii chirurgicale, imagistica si analize de laborator.

Din dotarile spitalului care se intinde pe o suprafata de 5.200 de metri patrati fac parte un ambulatoriu multidisciplinar cu mai bine de 15 specialitati medicale, un departament complex de imagistica medicala, un bloc operator cu doua sali de operatie, o sectie de anestezie si terapie intensiva, zona de triaj medical destinata evaluarii pacientilor, o farmacie, alaturi de rezerve a cate doua, respectiv trei paturi.

Unitatea medicala cu o capacitate de 132 de paturi dispune de echipamente perfomante, a caror valoare se ridica la sase milioane de euro.

Echipa spitalului, care insumeaza mai bine de 200 de angajati, dintre care 163 de medici cu experienta nationala si internationala si asistente, va fi condusa de specialistul austriac Christian Raming, care a activat in managementul medical din Europa, Asia de Sud-Est si America.

Oficialii operatorului de servicii medicale sunt optimisti in privinta numarului de pacienti atrasi lunar, estimarile acestora indicand 400 de astfel de vizitatori si venituri in valoare de patru milioane de euro pana la finalul anului curent.

Spitalul de pediatrie recent inaugurat devine, astfel, a treia unitatea medicala din portofoliul MedLife, alaturandu-se centrelor Life Memorial si MedLife – Genesys.

In prezent, compania fondata in urma cu 15 ani realizeaza ultimele lucrari pentru alte doua spitale, in Brasov si Bucuresti, parte a unui program amplu de investitii in valoare de 45 de milioane planificat pentru urmatorii trei ani.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza