Menu
0 Comments

Programul Rabla pentru computere

In continuarea editiei anului precedent, magazinul de componente electronice si echipamente destinate calculatoarelor PC Garage, a reluat, incepand cu 16 iunie, desfasurarea programului Rabla pentru computere.

Classic IBM PC Full

(cc) photo credit: wizzer2801

Adresata persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca performantele propriilor calculatoare, campania se va desfasura pe o perioada de trei luni, pana pe 15 septembrie, la sediul companiei fiind asteptate vechile componente functionale, in schimbul carora se va oferi un voucher de reducere, valabil pentru achizitiile noilor echipamente din magazinul PC Garage.

Contravaloarea acestuia variaza de la 30 de lei pentru un monitor pana la 100 de lei pentru o unitate centrala si 150 de lei pentru un sistem complet functional.

In sase ani de activitate in comertul electronic pe segmentul IT&C, afacerea controlata de Marius Ghenea a depasit 100.000 de clienti.

Ca urmare a pozitionarii catre comunitatea pasionatilor de tehnologie, in luna februarie a anului 2008 PC Garage lanseaza forumul MyGarage.ro, care in prezent detine peste 32.000 de membri si 600.000 de mesaje.

Atenta la nevoile si cerintele pietei, compania lanseaza in iunie 2010 forumul StarCraftII.ro, dedicat comunitatii pasionatilor jocului din categoria Real Time Strategy, cu deschidere catre publicul de toate varstele, pentru ca la doua luni distanta sa devina membru fondator al Asociatiei Romane a Magazinelor Online.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.