Menu
0 Comments

Proiectele de energie solara, in centrul atentiei grupului Google

Oficialii gigantului american au anuntat alocarea sumei de 280 de milioane de dolari pentru un proiect destinat extinderii energiei solare.

Google

(cc) photo credit: Carlos Luna

Fondurile astfel directionate vor servi societatii SolarCity pentru finantarea instalarii de echipamente solare in randul persoanelor particulare si intreprinderilor.

Este cea mai mare investitie de pana in prezent intr-un proiect de energie curata si ea se ridica la peste 680 de milioane de dolari suma totala pe care noi am alocat-o acestui sector. In viitor, vom continua sa cautam investitii pentru energiile regenerabile, a tinut sa mentioneze responsabilul acestui sector din cadrul Google, Rick Needham.

In luna recent incheiata, compania fondata in urma cu 13 ani a facut publica investitia de 55 de milioane dolari intr-un parc de eoliene in California.

Grupul controlat de Larry Page s-a implicat in unul dintre cele mai mari proiecte de energie solara din lume, din desertul Mojave, in contul caruia a virat 168 de milioane de dolari in luna aprilie a anului curent.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.