Menu
4 Comments

RCS & RDS lanseaza Digi Sport 3

Operatorul de cablu si telecomunicatii RCS & RDS va lansa la sfarsitul acestei saptamani, mai precis pe 11 iunie, al treilea canal tematic de sport. Lansat sub denumirea de Digi Sport 3, noul post vine in completarea paletei de programe si transmisiunii deja existente pe Digi Sport si Digi Sport Plus. Noul post Digi Sport 3 poate fi urmarit pe frecventa unde se gasea GSPTV inaintea scoaterii din grila.

Photo Credit: Digi Sport

Astfel, Digi Sport 3 va prelua o parte din transmisiunile live pentru care televiziunea de sport a companiei a cumpărat drepturi.

Noul post a fost creat pentru a oferi telespectatorilor posibilitatea de a urmări în direct competiţiile programate la Digi Sport în aceleaşi intervale orare.

Primele transmisiuni directe pe noul canal sunt meciurile de fotbal din Campionatul European Under 21, programate în data de 11 iunie: Belarus – Islanda, la orele 19:00 şi Danemarca – Elveţia, la orele 21:45.

O dată cu deschiderea acestui nou canal, primele două posturi, Digi Sport şi Digi Sport Plus, vor fi redenumite Digi Sport 1 şi Digi Sport 2.

Astfel, televiziunea de sport a operatorului RCS & RDS va avea 3 canale prin care va putea acoperi toate preferinţele telespectatorilor şi le va oferi suplimentar, acces live la competiţii de vârf din fiecare sport în parte.

De la deschiderea televiziunii până în prezent, RCS & RDS a cumpărat din ce în ce mai multe drepturi pentru transmiterea în direct a celor mai importante competiţii sportive de valoare din Europa şi din lume.

Digi Sport este cel mai complet canal TV cu profil sportiv din România, difuzând cele mai importante transmisiuni din fotbal (Liga 1 România, Premier League – Anglia, Primera Division – Spania, Ligue 1 – Franţa, Serie A – Italia), Moto GP, Formula 1, GP 2, handbal, tenis, atletism, raliuri (WRC – Campionatul Mondial de Raliuri), baschet, volei, judo, box, gimnastică si altele.

Tags: , , , ,

4 thoughts on “RCS & RDS lanseaza Digi Sport 3”

 1. maximian ioan says:

  tot vorbiti de digi sport 3 dar compania rcs@rds nu la introdus in grila de programe

  1. Dumitru Stircu says:

   Digi Sport 3 a inceput sa emita sambata, 27 august, cand au fost transmise meciuri din Premier League si finale de la Campionatul Mondial de Judo. Cauta pe vechea frecventa a Gsp Tv, unde pana acum era o clona a Digi Sport 1.

 2. maximian ioan says:

  moto gp va fi transmis pe digi sport 3 si ce3i care nu beneficiaza de acest program ce vor face?

 3. maximian ioan says:

  adevarul este ca si gsp tv este un program transmis gratuit si societatea de cablu rcs@rds nu binevoieste sa-l introduca in grila de programe

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.