Menu
0 Comments

Record istoric pentru studiourile Disney

La o luna distanta de la lansare, pelicula Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides a atins un nivel istoric al incasarilor studiourilor Disney in afara teritoriului american, de 696 de milioane de dolari.

Johnny Depp live on the set as Captain Jack Sparrow

(cc) photo credit: Stuck in Customs

Cifrele obtinute plaseaza cea mai recenta productie care poarta semnatura lui Rob Marshall imediat dupa Lord of the Rings: The Return of the King (742 de milioane de dolari), Titanic (1,2 miliarde de dolari) si Avatar (2 miliarde de dolaro) la incasarile din afara Statelor Unite ale Americii.

Filmul care ii aduce impreuna in rolurile principale de Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penelopr Cruz si Ian McShane a depasit suma de 900 de milioane de dolari aferenta vanzarilor de bilete pe plan mondial, in conditiile in care valoarea maxima atinsa recent a fost de 907,4 milioane, dominand autoritar segmentul filmelor lansate in cursul acestui an.

Specialistii din industria cinematografica pun succesul inregistrat de pelicula concentrata asupra aventurilor capitanului Jack Sparrow pe seama pietelor de filme 3D din Rusia, China si Brazilia.

Mai mult decat atat, potrivit estimarilor acestora, lungmetrajul va depasi un miliard de dolari incasati la nivelul intregului mapamond, limita atinsa de cateva pelicule, printre care si Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.