Menu
0 Comments

Reduceri pentru clientii Digi Mobil

Luna iulie atrage dupa sine diminuarea tarifelor pentru roaming in Uniunea Europeana, astfel ca abonatii serviciilor Digi Mobil vor putea vorbi cu aproximativ 20% mai ieftin, de la 0,20 de euro pentru apelurile initiate si de la 0,09 euro pentru cele primite.

Sightseer Package: Motorola V195

(cc) photo credit: RoamMobility

Extraoptiunea roaming este valabila pentru abonamentele de voce mobila semnate RCS & RDS, un avantaj suplimentar pentru utilizatorii acesteia fiind si valoarea lunara accesibila asociata acestor abonamente.

Digi Mobil se diferentiaza de restul serviciilor de voce mobila prin pretul mic, cu tarife lunare de maximum 2 euro, exceptand taxa pe valoare adaugata. In acest context, clientii Digi Mobil beneficiaza de convorbiri nelimitate atat in reteaua mobila RCS & RDS, cat si in reteaua fixa a companiei, Digi Tel.

De asemenea, abonatii dispun de tarife mici pentru apeluri in alte retele nationale – de la 0,01 euro catre alte retele fixe si de la 0,05 euro in alte retele mobile – si de costuri preferenţiale pentru convorbiri in retelele Digi Mobil din Italia (0,032 Euro/minut) si din Spania (0,05 Euro/minut).

Pe langa serviciile de telefonie mobila si fixa, RDS & RCS furnizeaza cablu TV si Internet pentru peste 200 de orase din tara. Lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de Internet si televiziune prin cablu si satelit, compania ofera pachete complete de televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, Internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.