Menu
0 Comments

Reorganizare de vara la postul de televiziune Antena 3

Canalul de televiziune privat ii va aduce impreuna la pupitrul principalului jurnal de stiri, incepand cu 26 iunie, pe Mircea Badea si Dana Grecu, in vreme ce realizatoarea emisiunii Editie de Weekend, Paula Rusu, a demisionat din functia de editor-prezentator pe care o ocupa de aproximativ patru ani.

The NORAD of ABC in Austin

(cc) photo credit: Stuck in Customs

Decizia de a ii asocia pe Mircea Badea si Dana Grecu, alaturi de propunerea unui jurnal de la ora 20.00 face parte din linia de repozitionare a postului de televiziune. Un alt element de noutate al postului de televiziune este legat de plecarea Paulei Rusu, care va modera dezbaterile INFO+ incepand de luni, 20 iunie, in intervalul orar 16:00-18:00.

Am ajuns in TVR pe cale naturala si nu ma refer numai la concursul pentru postul de realizator TV, cat si la pasii profesionali pe care i-am facut pana aici. Postul de realizator emisiuni TV la televiziunea publica implica un grad sporit de profesionalism in ceea ce priveste abordarea tematicilor si prezentarea lor, motiv pentru care reprezinta o oportunitate profesionala onoranta si o provocare pentru orice jurnalist adevarat, afirma moderatoarea de televiziune.

Venirea Paulei Rusu in echipa televiziunii publice vine in contextul relansarii postului TVR INFO si repozitionarii sale pe piata drept televiziunea de stiri a romanilor.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza