Menu
0 Comments

Sansa dezvoltarii propriei afaceri pentru tinerii antreprenori romani

Programul Tineri Antreprenori de Succes si-a deschis portile pentru nu mai putin de 3.000 de studenti si absolventi de studii superioare, orientati catre desfasurarea unor activitati independente. Cei mai talentati dintre acestia vor primi sprijin pentru concretizarea propriei afaceri.

Class of 2007, USAF Academy Graduation Hat Hurray Toss, Thunderbird Fly Over

(cc) photo credit: Beverly & Pack

Concentrat asupra imbunatatirii competentelor si abilitatilor antreprenoriale, programul pune 800 de locuri la dispozitia novicilor si cu 480 mai putine pentru cei cu un nivel avansat al cunostintelor in formarea antreprenoriala. Cursul va fi incheiat de premierea celor mai bune 40 de planuri de afaceri, pentru care se vor oferi resursele necesare implementarii.

Pentru sustinerea programului, fiecare dintre regiunile de dezvoltare a tarii va suporta cate un centru de informare antreprenoriala axata asupra mediului de afaceri, oportunitatilor sale si legislatiei relevante.

Scopul proiectului il constituie cresterea ocupabilitatii, competitivitatii si mobilitatii fortei de munca, in vreme ce sprijinul acordat demararii activitatilor independente si ocuparii pe cont propriu sunt responsabile de dezvoltarea autonomiei, flexibilitatii si spiritului de initiativa al tinerilor.

Proiectul Tineri Antreprenori de Succes este lansat de Ministerul Eucatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, beneficiind de finantare nerambursabila din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza