Menu
0 Comments

Tiger Woods rateaza participarea la US Open

Problemele lui Tiger Woods par sa nu mai aiba sfarsit. Fostul lider mondial nu a mai castigat un turneu din noiembrie 2009 si in ultima perioada este chinuit de mai multe accidentari, care in cele din urma l-au fortat sa declare forfait pentru US Open.

Tiger Woods

(cc) photo credit: Keith Allison

“Sunt extrem de dezamagit ca nu pot participa la US Open, dar este timpul sa ascult de medici si sa ma concentrez asupra viitorului.

“Am sperat ca voi fi apt din punct de vedere fizic, dar daca as fi facut-o atunci as fi riscat o agravare a accidentarii de la piciorul stang. Genunchiul meu si tendonul lui Achile nu sunt inca refacute complet”, a declarat Woods pe site-ul sau oficial.

Va fi pentru prima oara in ultimii 17 ani cand Tiger Woods va lipsi de la US Open, al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

Editia din acest an a Openului Statelor Unite se va desfasura intre 16 si 20 iunie la Congressional, unde Woods a castigat turneului AT&T National in urma cu doi ani.

Ultimul turneu castigat de Woods este Mastersul Australiei in noiembrie 2009, de atunci si pana in prezent americanul coborand de pe prima pozitie a clasamentului mondial pana in pozitia a 15-a.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.