Menu
0 Comments

Twitter include butonul ‘Follow’ in interfata site-urilor

Dupa ce a anuntat achizitionarea aplicatiei TweetDeck, serviciul de microblogging controlat de Dick Costolo vine pe piata cu un alt element de noutate. Compania fondata in urma cu cinci ani inglobeaza butonul Follow in interfata platformelor online.

Best follow friday recommendation ever!

(cc) photo credit: Librarian by Day

Construita pentru a preintampina necesitatile brand-urilor de fidelizare a publicului, noua optiune usureaza procesul de primire a actualizarilor postate de site-urile din aria de interes a utilizatorilor, in conditiile in care activarea acestora se realiza anterior doar din contul de Twitter.

Adaugarea butonului Follow pe propriul site, alaturi de utilizarea retelei de socializare Twitter este o combinatie puternica pentru brand-uri si publisheri.

Oamenii care iti urmaresc in mod constant activitatea sunt intr-o mai mare masura susceptibili sa foloseasca butonul de Retweet si sa va viziteze in mod repetat site-ul, declara intr-un post pe blog Brian Ellin, manager de produs in cadrul companiei Twitter.

Compania cu sediul in San Francisco a incheiat 55 de parteneriate pentru lansarea optiunii, printre acestea numarandu-se brand-uri de tipul AOL, Fox Sports, The Wall Street Journal, Vanity Fair sau Sports Illustrated.

Twitter este una dintre cele mai cunoscute retele de socializare, care permite scrierea si transmiterea mesajelor scurte, pana la 140 de caractere. Acesta numara la finele anului precedent 200 de milioane de utilizatori, legitimandu-se drept o sursa importanta de stiri.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.