Menu
0 Comments

Versiune in limba romana semnata LinkedIn

Platforma concentrata asupra mediului de afaceri LinkedIn este disponibila incepand de joi, 22 iunie, si in limba romana.

@dawncrew

(cc) photo credit: Martin Gillet

Un comunicat al retelei de socializare profesionala cu peste 100 de milioane de utilizatori la nivel mondial arata ca primele companii romanesti care si-au creat pagini dedicate pe LinkedIn sunt Romtelecom, Romstal si Petrom.

Judecand dupa numarul utilizatorilor, ierarhia celor mai bine reprezentate industrii romanesti de pe Linkedn este compusa din cea financiar-bancara, IT&C si telecomunicarii, in vreme ce primele companii cu cel mai mare numar de conturi de angajati ai retelei controlate de Jeff Weiner sunt Petrom, BCR si Romtelecom.

Lansarea versiunii in limba romana va veni in intampinarea numarului tot mai mare de utilizatori romani care isi creeaza conturi personale pe LinkedIn. Numarul nostru de membri din Estul Europei creste continuu si cred ca LinkedIn are un potential puternic de crestere in aceasta regiune. Lansarea in limba locala a site-ului nostru atrage adesea o generatie cu totul noua de utilizatori, imbunatatind astfel experienta de utilizare a LinkedIn pentru intreaga comunitate, potrivit directorului general al diviziei europene a companiei, Ariel Eckstein.

Incepand de astazi, site-ul este disponibil in sase limbi de circulatie internationala, odata cu lansarea versiunilor in turca si rusa.

LinkedIn concureaza cu Monster pe segmentul serviciilor de recrutare, care ii aduc 48% dintre venituri.

Fondata in urma cu noua ani, compania vine in intampinarea necesitatilor celor care lucreaza in resurse umane, carora le ofera instrumentele necesare recrutarii de noi angajati.

Acestora li se adauga serviciile premium de tipul LinkedIn Corporate Solutions/ Recruiter, LinkedIn Referral Engine, LinkedIn Recruitment Media sau LinkedIn Career Page.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza