A State of Trance 519 Complete Tracklist

Armin van Buuren propune pentru joi seara, incepand cu ora 21:00, alte doua ore de A State of Trance, in care vom putea asculta cele mai noi piese ale genului produse de Andy Moor, BT, Ernesto vs Bastian, Cosmic Gate si altii. Accesati aceasta pagina pentru a asculta show-ul radio si a vedea in timp real tracklist-ul.

Armin Van Buuren Vancouver Pacific Coliseum

01. BT feat. Kirsty Hawkshaw – A Million Stars

02. Dash Berlin ft. Jonathan Mendelsohn – Better Half Of Me

03. Kyau and Albert – A Night Like This

04. Cosmic Gate (official) – The Theme

05. Arty – Kate

06. Andy Moor feat. Sue McLaren – Fight The Fire

07. Oliver Smith – Butterfly Effect (Club Mix)

08. FKN feat. Jahala – Tonight/ Take Me Away (Mohamed Ragab & Brave Remix)

09. Jamaster A – Nanjing Express (Oryon Remix) [Tune Of The Week]

10. Solarstone & Orkidea – Zeitgeist (Dennis Sheperd Remix) [Solaris]

11. Tilt – No Other Day (Tilts Century Remix)

12. Ronski Speed & Cressida – Glueck

13. Eximinds – Afterlight

14. Ernesto vs. Bastian – Bonanza

15. Mike Saint – Jules pres. Saint-X feat. Sandel – Summerlives

16. Giuseppe Ottaviani feat Linnea Schossow- Just for you

17. MaRLo – Whispers and Shouts

18. DJ Feel vs. Eugene Kush – Simbios (DJ Feel Mix)

19. Marcos feat. Helen Sylk – Take Cover (Sonic Element Dub)

20. Paul Oakenfold – Full Moon Party

21. Touchstone – Dream For Life

22. Armin van Buuren – Birth of an Angel [ASOT Radio Classic]

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.