Menu
0 Comments

Adevarul lanseaza o mega-editie de weekend

Segmentul presei de weekend se va mari, incepand de sambata, odata cu lansarea celui mai mare ziar central din Romania. Sub denumirea Weekend Adevarul, acesta va concentra in cele 128 de pagini subiecte de actualitate din domenii precum fonduri europene si sport, alaturi de sectiuni ce vor trata teme culturale si reacreative.

Old newspaper

(cc) photo credit: ShironekoEuro

Noua publicatie va condensa suplimentele Adevarul din timpul saptamanii, introducand un concept unic pentru piata de print din tara noastra.

Motivele pentru care volumul de pagini al acesteia este superior celui dintr-o zi obisnuita sunt expuse de Horia Ghibutiu, redactor-sef in cadrul produsului Adevarul: Pe de o parte, editia de weekend a ziarului nostru e valabila pentru doua zile, sambata si duminica, pe de alta, fiindca la sfarsitul saptamanii, cititorul are si ragazul, si apetitul de a parcurge un numar dublu de pagini fata de editiile obisnuite. Vom incerca sa rasplatim acest apetit cu o zona de actualitate de 32 de pagini, careia i se adauga 96 de pagini de “loisir”, in care veti gasi atat rubrici consacrate (Scoala, Sanatate, Literar& Artistic), cat si unele nou-noute (Moda, Frumusete, Shopping).

Cel mai nou produs purtand marca Adevarul este si cel mai mare, nu doar din portofoliul presei companiei, ci si din intreaga istorie a presei centrale din Romania, a adaugat seful publicatiei.

Ziarul, disponibil in schimbul sumei de 3,9 de lei, vine in contextul trendului international al publicatiilor de renume, care au preferat sa scoata pe piata editii de weekend.

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.