Menu
0 Comments

Au fost puse in vanzare bilete pentru amicalul de lux dintre Romania si Argentina

Federatia Romana de Fotbal a anuntat punerea in vanzare, in perioada 11 iulie – 3 august, a biletelor de acces la jocul amical dintre nationalele Romaniei si Argentinei. Meciul programat pentru luna august va marca inaugurarea National Arena din Bucuresti

Fine weather, clean game

(cc) photo credit: Hussain Khorsheed

Preturile biletelor se vor diferentia in functie de categoria careia acestea vor apartine. Astfel, cele mai ieftine dintre acestea vor incepe de la 50 de lei pentru Categoria a IV-a, in vreme ce pentru un bilet la Categoria a III-a, iubitorii fotbalului vor plati cu 20 de lei mai mult. Preturi ceva mai mari se gasesc in cazul tichetelor la Categoria a II-a (100 de lei) si Categoria I (150 de lei).

Acestora li se adauga biletele incadrate segmentelor: VIP 1 (700 de lei), VIP 2 (600 de lei) si VIP 3, cu preturi de 200, respectiv 400 de lei.

Organiizatorii vor pune la dispozitia publicului alte 1.124 de bilete, toate de Categoria a III-a, destinate parintilor si copiilor cu varsta maxima de 12 ani. Acestea vor putea fi achizitionate pe site-ul www.biletefotbalonline.ro in schimbul sumei de 50 de lei.

Tichetele sunt disponibile catre cumparare pe platformele: www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.