Menu
0 Comments

Despre caini, numai de bine

Ingrata misiune, sa vorbesti despre prima mansa a unor duble confruntări. Mai ales când ai de-a face cu evolutii diametral opuse, a două echipe romanesti si cand sansele de a accede in playoff-ul Ligii Europa sunt la fel de mari/mici ca la fluierul de start. Sau poate ca tocmai tensiunea/relaxarea au fost elementele care au produs aceste rezultate.

Dinamo a inceput furibund. I-a presat pe Varteks Varazdin ca pe sunca macra. La greu, adica. Onor admiratorii lui Borcea îsi frecau manutele fericiti. “Gata, ii ingropam”, susurau ei. Ca doar groapa fusese deja sapata si chiar acolo se juca.

Dar socoteala din concavitate nu se potriveşte cu convexitatea din “fosta ex-Iugoslavie”. 2-0 este un scor periculos. S-a vazut. S-a simtit pana si pe pielea bine tabacita, de câine. Apoteoza s-a produs mai pe final de meci, cand super sexy cool magic Torje a mimat foarte bine un splash în careu, iar cavalerul dreptatii a dus mana nu la cartonaşul galben, ci la punctul cu var.

Desigur, penaltiul a fost ratat. Pentru ca exista totusi un echilibru in Natura, nu doar un circuit al apei. Cert este ca Dinamo pastreaza sanse intacte de calificare. Echipa a aratat ca poate si este in continuare favorita. Liviu va trebui insa sa scoata fumurile premature din capul baietilor si sa-i pună la amuşinat iarba mai îndelung.

Am pastrat pentru la urma performanta minunata a lui Gaz Metan. Medieşenii s-au întors cu un rezultat bombă de pe terenul uneia din echipele revelatie ale sezonului trecut din Bundesliga.

Metodici, fara sa dispere dupa primirea primului gol, ardelenii vor porni din postura de calificati returul de la Cluj, cu Mainz. Indiferent de rezultatul dublei confruntari, jos palaria, GM! Chestie de mentalitate, domnule…

Pentru comentarii accesati aceasta pagina.

Tags: , , , , , ,