Menu
0 Comments

Ecosistemul Twitter a ajuns la peste un milion de aplicatii

In pofida rapoartelor negative, ultimele cifre date publicitatii de oficialii retelei de microblogging aparute in urma cu cinci ani arata depasirea pragului de un milion de aplicatii inregistrate.

Twitter Bird Sketch

(cc) photo credit: shawncampbell

Daca in urma cu un an, “SMS-ul Internetului” numara doar 150.000 de aplicatii, in prezent acesta beneficiaza de o baza de date de peste 750.000 de dezvoltatori responsabili de extinderea propriului ecosistem, de pe intreg mapamondul.

O noua aplicatie este inregistrata la fiecare seccunda si jumatate, alimentand cresterea ecosistemului in domenii ca analiza si instrumente de editat, se arata pe .

Aplicatiile variaza de la postarea pozelor si pana la programele speciale pentru gestionarea fluxului de mesaje, astfel ca Twitter a ajuns sa stea la baza a peste un milion de astfel de concepte create de alte companii. Aceasta a fost aspru criticata, pe motiv ca incurajeaza achizitionarea aplicatiilor concepute de terte parti.

Twitter este una dintre cele mai cunoscute retele de socializare, care permite scrierea si transmiterea mesajelor scurte, de pana la 140 de caractere. Serviciul numara la finele anului precedent 200 de milioane de utilizatori, legitimandu-se drept o sursa importanta de stiri.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza