Menu
0 Comments

Google +, o afacere inainte de lansarea oficiala

Accesul in cadrul retelei de socialzare dezvoltata de gigantul american Google a devenit o facilitate astronomica. O demonstreaza vanzarea invitatiilor din cadrul Google+ la preturi variind intre 99 de centi si 27 de dolari pe site-ul eBay.

Google

(cc) photo credit: Thomas Hawk

Oferta vine pe fondul restrictionarii accesului in cadrul celui mai nou concurent al serviciului de socializate dezvoltat de tanarul Mark Zuckerberg, astfel ca cei care acceseaza site-ul in absenta unui cont primesc mesajul: Google+ este in curs de testare limitata. In acest moment, testam produsul cu ajutorul unui numar mic de persoane, insa in curand proiectul Google+ va fi gata pentru toata lumea. Lasati-ne adresa de e-mail si ne vom asigura ca veti fi primul(a) care va afla cand putem invita mai multe persoane.

Printre functionalitatile active Google in momentul de fata se enumara asa-numitele Circles, utilizate pentru gruparea familiei, cunoscutilor sau crearii unor grupuri personalizate, alaturi de Sparks, un flux de stiri care reuneste diferite domenii pe care utilizatorii le pot seta ca favorite si Toolbar, responsabil de navigarea intre celelalte unelte.

Google+ se diferentiaza de rivalii de la Facebook printr-un nivel ridicat al securitatii si confidentialitatii oferite datelor utilizatorilor, analistii asteptandu-se pentru urmatorii doi ani la cresteri de 34,4% din partea diviziei de publicitate a companiei americane.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.