Superbike

Hopkins in pole position la Silverstone

Intrat in runda Campionatului Mondial de Superbike de la Silverstone din postura de wild card, pilotul american John Hopkins a stabilit, sambata, cel mai bun timp al sesiunii de superpole, stabilind totodata si un nou record al traseului.

21 John Hopkins
(cc) photo credit: smudge9000

La ghidonul unei motociclete Suzuki a echipei Samsung Crescent Racing, Hopkins a oprit cronometrul la 2 minute, 4 secunde si 41 de sutimi.

Pilotul american i-a devansat pe Eugene Laverty (Yamaha World Superbike), Leon Camier (Aprilia Alitalia) si pe liderul campionatului Carlos Checa (Althea Racing Ducati).

Campionul mondial en-titre, Max Biaggi (Aprilia Alitalia), a avut cea mai slaba clasare din acest sezon in calificari si a incheiat pe o modesta pozitie a 11-a dupa ce a cazut in prima parte a sedintei de Superpole.

In alta ordine de idei, David Salom de la Kawasai Motocard.com a obtinut pole position-ul la clasa Supersport, impunandu-se in fata lui Sam Lowes (Parkalgar Honda), Florian Marino (Hannspree Ten Kate Honda) si Gino Rea (Step Racing Team Honda).

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza