LG inoveaza pe segmentul televizoarelor de tip LCD

Calitatea superioara a imaginii, posibilitatea conectarii cu alte dispozitive, meniul animat si usor de utilizat, pretul accesibil si inglobarea tehnologiei SimpLink, responsabila de controlarea din telecomanda a tuturor dispozitivelor A/V conectate sunt doar cateva dintre punctele forte pe care le atrage dupa sine generatia de televizoare LCD LG Full HD 32LD420.


Unul dintre elementele de noutate pe care produsul gigantului sud-coreean le aduce comparativ cu versiunile anterioare specificatiei HDMI vizeaza tehnologia 1.3 Deep Color, responsabila de oferirea unei game variind de la 30 si pana la 48 de biti.

In completarea acesteia, utilizatorilor li se ofera posibilitatea vizionarii imaginilor in miscare rapida, alaturi de ajustarea contrastului acestora, prin multiplicarea numarului de puncte de control si profunzime sporita pentru nuantele de verde, rosu si albastru.

Gratie functiei Infinite Sound, dezvoltata de expertul de renume mondial in industria audio Mark Levinson, televizorul cu diagonala de 81 de centimetri se individualizeaza printr-un sunet surround de o calitate superioara.

Pe langa aceasta, tehnologia Clear Voice II estompeaza zgomotele de fundal, oferind nu mai putin de 12 trepte de control pentru ajustarea intensitatii vocii, alaturi de cinci moduri de sunet adaptate specificului activitatilor utilizatorilor, de tipul Standard, Music, Cinema, Sports si Game.

Potrivit uneia dintre cele mai cunoscute platforme de advertoriale gratuite din Romania, televizorul poate fi achizitionat in schimbul sumei de 1,199.98 de lei in cadrul unei promotii desfasurate in perioada 19-25 iulie.

Cu doi ani in urma, subsidiara locala a producatorului de electroncasnice a inregistrat o crestere a vanzarilor pe segmentul televizoarelor LCD si a plasmelor cu aproximativ 20 de procente, in vreme ce pentru al treilea trimestru al anului precedent s-au inregistrat, la nivel global, vanzari in valoare de 11,3 miliarde de dolari.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza