Menu
0 Comments

Melandri ramane in Superbike

Fanii MotoGP-ului, care sperau sa-l revada la lucru pe italianul Marco Melandri odata cu trecerea la motoarele de 1000 cc, trebuie sa mai astepte cel putin un an, dupa ce italianul a anuntat prelungirea contractului cu Yamaha in Campionatul Mondial de Superbike.

Marco_Melandri_ SBK_ASSEN_2011_Foto_JanAw

(cc) photo credit: adriaan4

”Da, anul urmator voi fi tot aici in Superbike. Dupa ce am schimbat patru motociclete si patru echipe in ultimii patru ani, sunt fericit sa pot construi ceva de durata si sa nu o mai iau din nou de la capat intr-un alt proiect”, a spus Melandri pentru publicatia de profil Autosprint.

Echipa Yamaha World Superbike a confirmat ca va miza si in 2012 pe aceeasi linie de piloti, italianul Marco Melandri facand echipa cu irlandezul Eugene Laverty.

Dupa 13 ani in Motomondialul de Viteza, dintre care sapte la clasa regina, Melandri a inceput in 2011 aventura in WSBK, reusind prima victorie pe pamant britanic la Donington Park.

In 16 curse alergate alaturi de Yamaha, Melandri a adunat trei succese, noua podiumuri, trei tururi rapide si o plecare din superpole.

Italianul are ocazia sa-si imbunatateasca linia de palmares la finalul acestei saptamani, cand circuitul britanic de la Silverstone va gazdui runda cu numarul noua a sezonului.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.