Menu
0 Comments

Nominalizarile pentru MTV Video Music Awards

Organizatorii MTV Video Music Awards au dat publicitatii, joi, numele artistilor nominalizati la editia din acest an, Kate Perry dominand detasat cu nu mai putin de noua nominalizari. La polul opus se situeaza Lady Gaga cu doar trei.

MTV Video Music Awards sign

(cc) photo credit: Jim Yi

Piesa Firework a fost nominalizata atat la categoria videoclipul anului, cat si la categoria cel mai bun videoclip al unei cantarete, pentru ca piesa Last Friday Night sa fie nominalizata la categoria cel mai bun videoclip pop.

Pentru premiul acordat celui mai bun videoclip al anului, Perry va intra in concurenta cu Adele – Rolling the Deep, Tayler the Creator – Yonkers, Bruno Mars – Grenade şi Beastie Boys – Make Some Noise.

A doua in topul nominalizarilor este artista britanica Adele, care este selectata la nu mai putin de sapte categorii cu piesa Rolling in the Deep, extrasa de pe albumul intitulat 21.

Recompensata in 2010 cu nu mai putin de opt premii, Lady Gaga a pierdut mult din popularitate primind doar trei nominalizari pentru piesele Born This Way la categoria cel mai bun videoclip al unei cantarete si Judas pentru regie artistica si coregrafie.

Alti artisti nominalizati la MTV Video Musiv Awards sunt Bruno Mars (4), Beyonce sau Eminem (3).

Gala MTV Video Music Awards din acest an va avea loc pe 28 august in Los Angeles, iar castigatorii vor fi alesi in urma voturilor exprimate de public.

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza