Menu
0 Comments

Party Poker propune cea mai mare camera online de poker din lume

Combinatia de indemanare, experienta, noroc si abilitatea de a blufa sunt componentele care au propulsat pokerul in ierarhia celor mai dezvoltate jocuri sportive de pe acest segment.

It's 100% skill and 50% luck.

(cc) photo credit: Sean Molin Photography

Puternic sustinut de permisivitatea mediului online, jocul cu o traditie milenara beneficiaza de platforma Party Poker, cea mai mare de pe intreg mapamondul.

Dezvolata in urma cu un an de Party Gaming System, aceasta aduce laolalta toate categoriile de jucatori, inlocuind lipsa de experienta a incepatorilor cu traininguri concentrate asupra dezvoltarii conceptelor de baza ale jocului, de tipul strategiei psihologice si valorii numerice a cartilor.

Cu mize pornind de la doi/patru centi si pana la 100/200 de dolari, acesta ofera turnee cu premii garantate la nivelul Europei Centrale, participarea in cadrul acestora fiind conditionata de inscrierea directa sau de mesele zilnice de calificare.

Pokerul a evoluat peste un spectru larg de civilizatii, originile acestuia fiind atribuite Dinastiei Sung inca din China secolului al zecelea, in vreme ce alte spatii marcheaza inceputurile sale cu jocul persan ramas din istorie sub denumirea “As Nas”. Secolele XV-XVI aduc dupa sine expansiunea acestuia in Germania si Persia si in spatiul delimitat de aceste regiuni.

Cercetarile intreprinse indica o evolutie a jocului de poker online cu 25 de procente in urma cu trei ani, tara noastra inscriindu-se in cursul ascendent de la nivelul numarului de utilizatori.

Primul milion de dolari intr-un turneu de poker a fost castigat de Doyle Brunson, autor al unuia dintre cele mai importante ghiduri de indrumare destinate jocului deseori asociat cu Wild American West.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.