Menu
0 Comments

Profilul utilizatorilor Google +

Cifrele oferite de site-ul www.findpeopleonplus.com arata ca reteaua de socializare a celui mai mare motor de cautare de la nivelul intregii planete este dominata in proportie covarsitoare de 74% de barbati, reprezentantele sexului frumos fiind prezente intr-o masura mult mai mica, de 25%. Restul, de un procent, este completat de cei care nu si-au declarat apartenenta la una dintre cele doua categorii.

(cc) photo credit: Bruno Fontes

Inginerii se impun in topul profesiilor utilizatorilor Google +, cu 25 de procente, pentru ca podiumul sa fie intregit de developeri (14%) si designeri (11%). Reprezentati in aceasta categorie sunt si inginerii de software (10%), alaturi de scriitori (5%), web developeri si software developeri, aflati la egalitate de patru procente. Ultimele locuri in clasament sunt completate de programatori (3%), fotografi (3%) si artisti (3%).

Cei mai multi utilizatori provin din Statele Unite ale Americii (49%), acestora adaugandu-li-se cei din India (6%), Sri Lanka (5%), Nepal (3%) si Paraguay (2%).

Lupta pentru cel mai “social” oras este dominata de San Francisco, cu un avantaj de doar 0,54 de procente in fata metropolei cu cea mai mare densitate de locuitori de pe teritoriul american, New York. Clasamentul celor mai bine reprezentate orase in Google + continua cu Los Angeles si Chicago, la egalitate de cinci procente, alaturi de Seattle (4%) si Washington (3%).

Cercetarea s-a bazat pe datele provenind de la un milion de utilizatori ai retelei care promite sa devina cel mai puternic competitor Facebook, echivalentul a 10% din valoarea totala a acestora.

Platforma de socializare lansata in urma cu aproximativ doua saptamani functioneaza in prezent in regim de testare, accesul in cadrul sau realizandu-se pe baza invitatiilor.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza