Menu
0 Comments

RCS&RDS intarzie reintroducerea postului GSPTV in grila de programe

Compania de cablu RCS&RDS analizeaza in aceasta perioada posibilitatea reintroducerii in pachetul de baza a postului GSPTV, scos din grila de programe in luna mai din cauza unor neintelegeri intre firma mentionata mai sus si grupul Intact Media.

Watch out for the Sky Sports highlights show on 8th August

Ramasi cu o acoperira liliputana la nivel national, oficialii GSPTV au mutat in disperare de cauza si au scos postul la liber, fortand astfel mana tuturor cablistilor de a prelua si difuza canalul conform legii audiovizualului.

UPC, concurenta RCS&RDS, a fost prima care s-a conformat noilor dispozitii ale Consiliului National al Audiovizualului si a introdus GSPTV in pachetul de baza, dupa ce doar Dolce mai transmitea emisiunile de analiza fotbalistica a postului cu pricina.

In cazul in care nu se va conforma hotararii CNA, compania RCS&RDS risca, potrivit lui Rasvan Popescu (presedinte CNA), o amenta de pana la 50.000 de dolari.

“Nu cred că cei de la RCS&RDS se vor expune prin a nu introduce GSP TV în grila de programe. Nu se poate face recurs, nu se poate ataca o decizie dată de CNA”, a spus Rasvan Popescu.

Potrivit cifrelor oficiale, RCS&RDS avea in primul trimestru al anului 2011 aproape 3 milioane de abonati.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.