Menu
0 Comments

Servicii de ecografie decontate de la Romgermed. Acces la gama de analize de laborator

Clinica Romgermed ofera pacientilor sai servicii de ecografie decontate. Astfel, incepand cu luna iulie, in sediile din Drumul Taberei si Plevnei, toti cei care au nevoie de astfel de analize imagistice vor beneficia de acestea in baza unui bilet de trimitere standardizat de la un medic de familie sau specialist aflat in contract cu CNAS.

Newborn

(cc) photo credit: dsevilla

Ecografia este realizata de catre un medic specialist aflat in contract cu CASMB pentru care pacientul asigurat CNAS nu plateste nimic, pretul fiind suportat de catre CASMB.

Pe bilet trebuie mentionata specialitatea obstetrica-ginecologie, in cazul doamnelor care doresc ecografiile de pelvis, transvaginala, de organ, pentru translucenta nucala – gravide 11-13,6 saptamani si de san, respectiv catre specialitatea endocrinologie pentru ecografiile endocrine, de tiroida, san sau testicul.

Biletul de trimitere catre specialitatile clinice obstetrica-ginecologie si endocrinologie ofera, pe langa accesul la serviciul de ecografie, si posibilitatea unui consult gratuit, oferit de catre medicii Romgermed.

In urma consultului, medicii specialisti pot prescrie pacientilor toata gama de analize de laborator gratuite din lista analizelor decontate de catre CASMB – inclusiv toata bateria de examinari hormonale, testul Babes Papanicolau si secretie – analize care nu pot fi prescrise decontat de catre medicii de familie.

“Datorita extinderii pronuntate a activitatii, insotita de un amplu plan de investitii in aparatura si personal in ultimii ani, laboratoarele Romgermed se situeaza la nivelul anului 2011 pe locurile doi-trei in Bucuresti.

Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti a calculat punctajele obtinute de catre toti furnizorii de servicii paraclinice din Bucuresti, laboratoarele Romgermed situandu-se in primele trei locuri atat la punctaj general, cat si la criteriul calitate, acesta ridicand cele mai multe probleme furnizorilor in ultimii ani.

Drept urmare, plafonul alocat laboratoarelor Romgermed de catre CASMB in anul 2011 va fi intre primele trei din Bucuresti. Ceea ce inseamna ca exista in continuare premisele ca pacientii si clientii care apeleaza la serviciile laboratoarelor Romgermed sa beneficieze de cele mai extinse si mai moderne conditii de diagnostic paraclinic si tratament”, declara doctor George Manoiu, Director de Operatiuni Medicale al Grupului Romgermed.

Si in celelalte judete, in care laboratoarele Romgermed au puncte de lucru si au depus dosare de contractare, punctajele obtinute au fost printre cele mai mari, ceea ce va permite in continuare unui numar extins de pacienti sa beneficieze de calitatea recunoscuta a analizelor de laborator marca Romgermed.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.