Menu
0 Comments

Serviciul Google Maps aduce informatii despre trafic in 13 tari

Gigantul american detinut de Larry Page vine in completarea serviciului Google Maps cu informatii in timp real despre traficul din state precum: Austria, Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Germania, Irlanda, Israel, Luxemburg, Polonia, Olanda, Slovacia, Spania si Elvetia.

edushi: 3D Map of Hong Kong (E都市: 香港地图|三维地图|电子地图|公交查询) / 2009-11-17 / SML Screenshots

(cc) photo credit: See-ming Lee 李思明 SML

Aplicatia de cartografiere permite vizualizarea soselelor de pe intreg globul, a sensurilor de circulatie, oferind, totodata, previziuni bazate pe conditiile anterioare de trafic, alaturi de informatii de ultima ora privitoare la zonele inchise circulatiei sau in curs de renovare.

Acestea sunt intregite de aplicatii destinate calcularii distantelor dintre doua sau mai multe puncte de pe harta si a evitarii autostrazilor sau a traseelor care implica taxe din partea participantilor la trafic.

Indicatiile serviciului despre trafic sunt actualizate cu o frecventa de cinci, respectiv zece minute, prezentand compatibilitate cu dispozitivele mobile.

Istoria Google Maps dateaza de la finele anului 2004, cand corporatia responsabila de dezvoltarea celui mai mare motor de cautare al planetei a achizitionat compania Where 2 Technologies. Serviciul de monitorizare al traficului a fost introdus patru ani mai tarziu, in Statele Unite ale Americii.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza