Menu
0 Comments

Tiger Woods revine in circuit dupa trei luni de absenta

Fostul lider al golfului mondial isi va face reintrarea in circuitul PGA TOUR cu ocazia World Golf Championships-Bridgestone Invitational, turneu gazduit de Firestone Country Club in Akron, Ohio.

Tiger Woods

(cc) photo credit: Richard Carter

“Sunt nerabdator sa ma intorc pe teren”, a spus Woods pe site-ul sau, dupa ce a stat departe de golf in ultimele trei luni din cauza unei accidentari.

Jucatorul american a participat ultima data la The PLAYERS Championship, turneu pe care l-a abandonat dupa noua cupe din cauza unei accidentari la ligamentele genunchiului stang.

Woods mai suferea la momentul respectiv si de o inflamatie la tendonul lui Achile produsa in timpul Mastersului din Augusta.

Pentru Tiger Woods turneul de la Firestone este unul dintre cele mai importante din cariera, aici fostul lider mondial impunandu-se de sapte ori.

In 2010, pe fondul unei evolutii in general modeste, Woods a incheiat la egalitate pe locul 78, astfel ca pentru prima data in unsprezece aparitii nu a intrat in topul patru final.

Woods a participat in acest an in sase turnee ale circuitului PGA, clasandu-se de doua ori in top 10, pentru ca in cinci ocazii sa realizeze cut-ul.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.