Menu
0 Comments

Ultima parte din “Transformers” continua seria recordurilor in box-office

Pelicula aparuta sub semnatura lui Michael Bay s-a impus in fata celui mai profitabil debut cinematografic al anului, “Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides”, cu 97 de milioane de dolari colectati din biletele vandute in primele zile de difuzare pe marile ecrane ale continentului american.

Ultra Magnus & his Mini-me

(cc) photo credit: kelvin255

In cele trei zile dinaintea Zilei Independentei a Americii, cea de-a treia parte din seria “Transformers” a devansat recordul obtinut de “Spider-Man 2” in urma cu sapte ani, de 88 de milioane de dolari incasati inca de la momentul lansarii.

La nivelul clasamentului lansarilor de pe intreg mapamondul, “Transformers: Dark Of The Moon”, ocupa a treia pozitie, dupa ultima parte din “Spider Man” si “Harry Potter And The Half-Blood Prince”.

Incasarile lungmetrajului de aventuri au dominat autoritar box-office-ul saptamanii trecute, pozitionandu-se inaintea productiei “Cars 2”, cu 25,1 milioane de dolari colectati din vanzarea biletelor si 62% mai putini spectatori. Podiumul este completat de comedia “Bad Teacher”, cu actrita Cameron Diaz in rol principal.

Urmatoarele locuri sunt ocupate de “Larry Crowne” (13,7 milioane), “Monte Carlo” (7,6 milioane), “Super 8” (7,5 milioane) si “Green Lantern” (6,2 milioane). Ultima productie a cineastului Woody Allen, “Midnight in Paris”, intra in top, cu incasari in valoare de 3,4 milioane de dolari.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza